Profil

Johnna Dahl Steinmetz - MPF PsykoterapeutUddannelsesmæssig baggrund:

  • Oprindeligt uddannet barneplejerske og siden videre uddannet indenfor sundhedsvæsenet. Arbejdede med kræftpatienter i 6 år på Finsen Instituttet Kbh. Her fik jeg uddannelse i krisehjælp. I 10 år arbejdede jeg indenfor hjemme/ældreplejen.
  • Herefter uddannet som fysiugisk behandler ( fysiugi: læren om muskler og led) og etablerede egen klinik i 1993. Sideløbende gennemgået et flerårigt uddannelsesforløb i chok - og traumehelende kropsterapi.
  • I 2000 uddannet som voksenunderviser. Driver konsulentvirksomhed indenfor stresshåndtering og rådgivning om dette på arbejdspladsen.
  • Jeg er uddannet og har min dannelse som psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut Århus. Jeg har ligeledes 4. års overbygning som familie - parterapeut samme sted. Har arbejdet i egen praksis som terapeut under supervision siden 2004.
  • Jeg deltager løbende i supervision og egenterapi hos erfarne psykologer og terapeuter, hvorved den faglige kvalitet af samtalerne sikres.

Jeg er omfattet af Psykoterapeut Foreningens etikregler og tavshedspligt.

For oplysninger om de terapeutiske retninger, teori og metoder jeg arbejder med, se venligst Psykoterapeutisk Instituts hjemmeside.